Rolsted Cykler Viborg

ROLSTED CYKLER:

Vi har styr på cyklerne!

ÅBNINGSTIDER:

Mandag - torsdag: 10-17.30
Fredag: 10-18
Lørdag: 10-13

Rolsted Cykler Viborg

TEST MOUNTAINBIKE

Vi har et bredt udvalg af mountainbikes til udlejning.

Specialized Epic er en verdensmester! – og har flere World Cup sejre, og senest en guldmedalje ved OL på samvittigheden. Brain-enheden, der kan skelne mellem jævnt og hårdt terræn og sørger for at åbne affjedring når du har brug for det, giver en mere effektiv kørsel. Så hvad enten det er dit lokale mountainbike spor eller World Cup spor, der danner rammerne for din kørsel, så er denne cykel den hurtigste, mest effektive og mest komforttable maskine, der findes. Kom selv og prøv.

Specialized Camber rammer sporene med et flow der giver brede smil. 120mm vandring, dropper post, 1×11 gear og perfekt afstemt geometri til de moderne trails. Denne cykel skal bare prøves!

Specialized Camber Women, samme brede smil som ved ovenstående, blot med 27,5″ hjul så styring og kontrol bliver en smal sag.

Trek Top Fuel giver FULD valuta for pengene! Denne nydesignede størrelsesspecifikke 27/29’er XC racer er tilbage i TOP-form! Vurder selv om anmelderne har ret, og prøv denne cykel.

Trek Procaliber med IsoSpeed link. Cyklen her er Trek’s nyeste bud på en “softtail”. Komfortabel nok til at køre på i timevis, stiv nok til at virke overraskende og let nok til at ligge forrest i feltet.. Bum Bum, det skal da vidst også prøves.

De kan lejes fra kun 250,- pr. dag – lejepris refunderes ved handel.

 

Rolsted Cykler Viborg
web by KATAPULT reklame