All-inclusive

Serviceaftale

Med vores all-inclusive serviceaftale, får du kontrol over dine udgifter til din næste cykel. Du kan nemlig sikre dig mod udgifter til sliddele ved at inkludere en serviceaftale med en fast månedlig betaling. Denne aftale dækker ALLE sliddele, herunder punkteringer, dæk, kæder, bremseklodser og tandhjul, med undtagelse af skader, som du selv skal dække. Denne all-inclusive løsning er tilgængelig både for leasingkontrakter og for dem, der ønsker at købe og eje deres næste cykel. Vi tilbyder en problemfri og omfattende løsning for at gøre din cykeloplevelse så bekvem som muligt.

 


Ofte stillede spørgsmål om vores all-inclusive serviceaftale:

Hvad er en all-inclusive serviceaftale:

-All-Inclusive er en serviceaftale som abonnementet. Aftalen dækker alle service eftersyn, men også sliddele som punkteringer, dæk, kæder, bremseklodser og tandhjul. Abonnementet kan kun tegnes i forbindelse med køb af ny cykel hos Rolsted Cykler eller ved oprettelse af en Rolsted leasingkontrakt.

Hvordan fungerer opsigelsesperioden for all-inclusive?

-Opsigelsesperioden er ligesom vores leasing, kun 1 måned plus den måned, hvor du opsiger kontrakten.

Hvad koster All-inclusive?

-Prisen på en all-inclusive serviceaftale er afhængig af flere faktorer som cykeltype og cyklen pris. Den aktuelle all-inclusive service pris kan ses under alle cykler i webshoppen, eller oplyses af Rolsted Cyklers personale.

Indkøbskurv
Scroll to Top