Leveringsinformation

Levering

Rolsted Cykler Viborg kan levere din pakke eller cykel på alle hverdage. 

Ordre på tilbehør, udstyr osv. indgået inden kl. 12.00 på hverdage, sendes hvis muligt samme dag.

Cykler bestilt inden kl. 12:00 på hverdage, sendes først kommende hverdag efter bestilling.

Levering af varen

Rolsted Cykler Viborg benytter Dao og Post Nord til forsendelse af tilbehør, udstyr mm. Cykler, hjemmetræner og andet tungt eller vanskeligt håndterbart udstyr, benytter vi Danske Fragtmænd.

I betalingsmodulet vælges der mellem forsendelse med eller uden omdeling. Ved fragtfrie ordrer over kr. 500, er leveringen som udgangspunkt altid forsendelse med Post Nord, levering i pakkeshop. Ved bestilling af cykler er levering som udgangspunkt altid fragtfri over 500,- leveret med fragtmand til erhvervs adresse med CVR nr. -levering til kantsten på privat adresse er muligt ved tillæg på 100,-

Fragtskader anmeldes senest 24 timer efter levering med tydelig fotodokumentation på mail til info@rolsted-viborg.dk 

Cykler leveres 95-100% samlet. Eksempler på hvad der er nødvendigt at montere inden brug er: Pedaler, sadel el. sadelpind, støtteben, bagagebære/lad, støttehjul, spejle, ringklokke og reflekser. Følg vejledningen der følger cyklen eller spørg hvis der er noget du er i tvivl om, gerne en gang for meget end en gang for lidt! Legecykler (størrelserne 12”, 16” og 18”) kan blive leveret i leverandørens egen kasse, såfremt dette er en mulighed.

Alle cykler (undtaget legecykler 12”, 16” og 18”) er blevet kontrolleret, justeret og testet af en cykelmekaniker, men evt. ergonomiske indstillinger og personlige præferencer kan være nødvendigt, som eksempelvis: Justering af sæde, styr, håndtag, tasker, holdere og lignende. 

Cykler leveres kun til brofaste øer i Danmark. Levering til ikke brofaste ører skal aftales på forhånd. Gebyr for levering til ikke brofaste øer kan oplyses ved henvendelse.

Rolsted Cykler Viborg forbeholder sig retten til at levere med egen kurér, såfremt dette er en fordel i forhold til mængde, størrelse eller geografi.

Der tages forhold for udsolgte varer og udskudt levering. Ved bestilling af en vare der mod forventning er udsolgt eller udskudt, kontaktes kunden af Rolsted Cykler Viborg for at aftale nærmere.

Bruger har altid ansvaret for selv at kontrollere om cyklen er i forsvarlig stand, og at alt sidder fastspændt, inden cyklen benyttes. Transporten kan have løsnet eller beskadiget dele som derved er sikkerhedsmæssigt uforsvarligt.

Fragtpriser

Alle ordrer over kr. 500 sendes fragtfrit i hele Danmark inkl. brofaste øer. IKKE brofaste ører kan have tillæg på levering. Kontakt Rolsted Cykler Viborg inden bestilling ved levering til ikke brofaste øer. 

Afhentning

Det er også muligt at vælge afhentning i vores fysiske butik, dette gøres i betalingsmodulet. Afhentning finder altid sted på adressen:

Rolsted Cykler Viborg

Ll. Sct. Hansgade 22

8800 Viborg

Du vil få tydeligt besked når varen er klar til afhentning. Afhentning og udlevering på adressen er ikke muligt før dette er bekræftet.

Medbring venligst ordrebekræftelsen samt billede ID ved afhentning.

Afbestilling

Ønsker du at afbestille en ordre, skal dette gøres inden kl 14:00 samme dag som bestillingen er foretaget. Er ordren ikke afbestilt inden kl 14:00, kan ordren allerede være ekspederet og indleveret ved Post Nord og kunden dækker derfor forsendelsesomkostningerne.

Afbestilling gøres ved at sende en e-mail til info@rolsted-viborg.dk med emnetekst ”AFBESTILLING -efterfulgt af ordrenummer”.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Returretten gælder KUN handler på webshoppen og perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Alle produkter der returneres til Rolsted Cykler Viborg, skal være forsvarligt indpakket. Returnering bør altid foregå som pakkepost med mulighed for sporing af pakken. Rolsted Cykler Viborg hæfter ikke for pakker beskadiget eller forsvundet under forsendelse.

Returnering af varer gøres ved at sende en e-mail til info@rolsted-viborg.dk med emnetekst ”RETURNERING -efterfulgt af ordrenummer” samt en begrundelse for returneringen. Evt. fragtomkostninger forbundet med returnering foregår altid for købers egen regning.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Nihola Ladcykler er IKKE indbefattet af fortrydelsesret, da denne produceres efter bestilling og specialfremstilles efter kundens ønsker og behov jf. aftalelovens §18, stk 2

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.

Nihola ladcykler og Nihola tilbehør er som udgangspunkt en bestillingsvare med forlænget leveringstid. Leveringstid for Nihola tilbehør er ca. 8 dage.

Indkøbskurv
Scroll to Top