Leasing

Fleksibilitet

Cykelleasing er som at leje i stedet for at eje, og det giver dig en række fordele. En af hovedfordelene er fleksibilitet; du har mulighed for at ophæve aftalen, når det passer dig. Dette fjerner bekymringen om at skulle sælge en brugt cykel om nogle år eller bekymre dig om, dine behov ændrer sig. Aflevering af cyklen er også nem – vi accepterer almindelige brugsspor og kræver blot, at cyklen er funktionel ved aflevering. Vi gør det nemt for dig at opfylde dine cykelbehov, uden besværet ved ejerskab.

Sikkerhed

Med cykelleasing hos os er du dækket af en forsikring, der beskytter mod skader og bortkomst, og denne kommer med en lav selvrisiko. Alle anbefalede serviceeftersyn er også inkluderet, så længe du har cyklen. Vores opsigelsesperiode er utrolig kort – kun igangværende måned plus én måned. Vi vil gøre cykelleasing så nemt som muligt for dig, så du kan nyde alle fordelene ved en ny cykel.

Serviceaftale

Med vores all-inclusive service får du kontrol over dine udgifter til din næste cykel. Du kan nemlig sikre dig mod udgifter til sliddele ved at inkludere en service aftale med en fast månedlig betaling. Denne aftale dækker ALLE sliddele, herunder punkteringer, dæk, kæder, bremseklodser og tandhjul, med undtagelse af skader, som du selv skal dække. Denne all-inclusive løsning er tilgængelig både for leasingkontrakter og for dem, der ønsker at købe og eje deres næste cykel. Vi tilbyder en problemfri og simpel løsning for at gøre din cykeloplevelse så god som muligt.


Ofte stillede spørgsmål om vores private cykelleasing:

Hvad koster det at lease en cykel?

-Vi er i fuld gang med en opdatering af hjemmesiden, så den månedlige leasing pris, samt førstegangsydelsen, vil blive beskrevet under alle cyklerne. Skulle der mange leasingpris på en cykel i webshoppen, så send gerne en mail til os.

Hvad er cykelleasing?

-Cykelleasing er en fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at leje en cykel i stedet for at købe den. Dette giver dig fordele som mulighed for at opsige aftalen med kun en måneds varsel, lav førstegangsbetaling og forsikring inkluderet.

Er det altid nye cykler der leases?

-Ja, det er som udgangspunkt altid nye cykler. Hvis vi har brugte cykler til leasing, vil det fremgå at disse er re-leasing cykler.

Hvad er en re-leasing cykel?

-Det er topklargjorte cykler som allerede har været ude og køre i en given periode. En re-leasing cykel vil altid være billigere at starte en leasingkontrakt på.

Er der andre fordele ved cykelleasing sammenlignet med fx rentefri finansiering?

-Cykelleasing giver dig mulighed for at minimere værditab og samtidigt undgå at låne penge til en ny cykel. Det er også supernemt at starte en leasing, sammenlignet med rentefri finansiering.

Er alle eftersyn inkluderet i en leasing aftale?

-Ja, alle anbefalede service eftersyn er inkluderet i alle leasing aftaler. Evt. sliddele betales seperat, eller dækkes af All-inclusive service aftale, hvis denne tegnes.

Hvad indebærer All-inclusive aftalen?

-All-inclusive service aftalen, er en ekstra mulighed, der dækker ALLE sliddele på din cykel med en fast månedlig betaling. All-inclusive er en mulighed for leasingkontrakter og ejere af cykler.

Hvornår ophører leasingkontrakten?

-Vores cykelleasing er der ingen fast periode på. Vi sørger for at cyklen er justeret, spændt og smurt til alle eftersyn så længe du har cyklen. Kontrakten kan opsiges af brugeren og kan ske når som helst.

Hvordan fungerer opsigelsesperioden på en leasingkontrakt?

-Opsigelsesperioden er kun 1 måned plus den måned hvor du opsiger kontrakten.

Kan jeg levere en brugt cykel tilbage?

-Ja, du kan aflevere en cykel med almindelige brugsspor ved endt leasing periode. Cyklen skal selvfølgelig være funktionel.

Er det ikke meget dyrt at lease en cykel?

-Nej, tværtimod. Hvis du beholder en leasing cykel mellem 12 og 48 måneder viser vores beregninger at det kan være billigst at leje frem for at eje en cykel. Vi har lavet en lille beregner som hjælp lige her:

Eksemplet nedenunder sammenligner leasing med køb, på en elcykel der koster 30.000,-

  Udgifter ved cykelleasing Udgifter ved kontant handel
Førstegangsydelse: 5.060,- 30.000,-
Månedlig ydelse: 800,- 0,-
Service halv årlig: 0,- 485,-
Forsikring* pr. mdr.: 0,- 105,-
     
Samlet udgift efter:    
12 måneder: 14.660,- 32.230,-
24 måneder: 24.260,- 34.530,-
36 måneder: 33.860,- 36.690,-
48 måneder: 43.460,- 38.920,-

*Forsikringstilbud inkl. brand og kasko dækning, indhentet ved uvildigt forsikringsselskab.

Som det kan ses i beregningen, så vil det først blive billigere at eje frem for leje, efter 40 måneder… -længe efter garantien er udløbet.

Hvad er inkluderet i forsikringen?

-Forsikringen dækker både skader og bortkomst. Selvrisikoen afhænger af cykeltyper og pris.

Hvad er den månedlige leasingydelse, og hvornår betales denne?

-Den månedlige leasingydelse er det beløb brugeren betaler hver måned for at have brugsretten på cyklen. Betalingen sker forud og betales den første dag i hver måned, første gang i den førstkommende måned efter cyklens udlevering.

Hvad inkluderer førstegangsydelse?

-Førstegangsydelsen er den første leasingydelse, som betales når begge parter har underskrevet leasingkontrakten. Førstegangsydelsen tilbagebetales ikke.

Indkøbskurv
Scroll to Top